6.26.2007


AMUNT GIRONA!!!!!!!
Nova alegria esportiva a la ciutat amb el merescut ascens del GIRONA F.C a la segona divisió b, i noves oportunitats i esperances de que el club històric de la ciutat pugui algún dia representar-nos en les divisions professionals del futbol espanyol.
CONFIDENCIAL: No era a Alcalà - vaig seguir el partit a través del Papi i d'en Munsó -, i malgrat les dificultats dels primers minuts del partit vaig pronosticar que l'ascens no és podia escapar. Vaig enviar-li sms al Papi Guardiola dient-li que no patís que assoliriem l'ascens en els darrers minuts i vaig pronosticar a Jordi Roche per telèfon a la mitja part que Xumetra faria el gol decisiu. Després d'això que s'aparti Pitoniso Pito!
Confirmat l'ascens vaig poder parlar amb el president Josep Gusó que estava emocionat però molt tranquil i segur del futur del club.
Gràcies novament amic Eduard per recordar-me en el teu comentari el just post pel nostre GIRONA F.C.

6.19.2007



C.B GIRONA


Des de fa una setmana formo part del nou consell d'administració del C.B GIRONA, una manera més de fer ciutat i d'aportar capacitats i experiència a fer gran el projecte exitós del bàsquet a Girona.

L'il.lusió i recursos que Josep Amat i Akasvayu han dedicat a Girona i al bàsquet, la professionalitat de l'Antonio Maceiras i en Santi Sardà necessitaven de major suport de la gent d'empresa i de la societat civil de Girona, i en aquesta direcció ha estat la meva incorporació. Confio en millorar l'excel.lent relació del club amb les institucions i ajudar a gestionar correctament el club amb implicació cada cop més del teixit empresarial i cívic de Girona i tota la seva demarcació.


CONFIDENCIAL: De fet segueixo el bàsquet des de les temporades del C.B Sant Josep a segona divisió al pavelló de Sant Josep amb els Gaínza, Davesa i cía, de les temporades de primera "b" a Palau i de l'ascens contra el Cajamadrid i en soc abonat del club des de aquelles dates.. També vaig participar amb una modesta acció de PROBASQUET quan l'alcalde Nadal va demanar una aportació extraordinària a les empreses i societat civil per ajudar al club en situació delicada l'any 2.003.

De totes maneres reconec que més aviat hi entenc poc de bàsquet i no hi he sabut jugar mai correctament i és que a mi no m'han anat mai les pilotes rodones... sinó l'ovalada del rugbi!.

6.13.2007



GIRONA ELECCIONS MUNICIPALS (II) PACTES

Finalment reeditem el pacte de govern d'esquerres a l'ajuntament de Girona, que permetrà dissabte novament a Anna Pagans ser escollida alcaldessa amb els vots favorables del PSC, d'ERC i d'ICV.

Han estat unes darreres hores i dies molt difícils de negociacions i d' incomprensions mútues malgrat la lectura dels resultats electorals. Ja ho havia dit en el meu anterior post: els gironins havien donat suport majoritari al PSC i al pacte d'esquerres - el psc perd un regidor que guanya icv-, per tant no hauria d'haver estat tant difícil l'acord i tant aprop que la força majoritaria se'n anés a l'oposició amb un pacte legítim però poc inteligible erc-icv-ciu.

Una reflexió autocrítica per tots nosaltres que no hem sabut traslladar en les negociacions pel pacte: els programes, les idees, el futur de girona i sí el debat sobre la visibilitat de les polítiques i el repartiment de regidories. Certament la negociació va ser des del primer dia sobre aquestes qüestions, i de manera molt diferent a fa quatre anys en que primer van discutir-se les polítiques, l'acord de govern i després les responsabilitats del cartipàs. Haurem de treballar des d'avui per reestablir confiances, lleialtats i complicitats en el nou govern i fer-lo més cohesionat, no en benefici dels partits, sinó dels ciutadans i de la ciutat que necessita que totes les energies i esforços és dediquin al treball per la ciutat, i els serveis públics als ciutadans. Caldrà comptar també amb les forces polítiques que seran a l'oposició i especialment amb CIU i Carles Puigdemont, que han d'exercir el difícil paper de fiscalització del govern però que també han de participar en els acords estratègics de ciutat.

Desitjo que avui sigui el primer dia d'un nou govern estable i comprómés a Girona que ens permeti seguir vivint en una ciutat que progresa amb serveis, amb qualitat de vida i atenció a les persones, que passem full de les tensions post-municipals i que entre tots contribuim a un futur ple d'oportunitats, en una ciutat que ens apassiona.